Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Co se charitativních akcí, výzev a iniciativ týče, nemá Tamara Klusová (36) hranice a kde to jde, tam přiloží ruku k dílu. Velmi se jí dotýká např. téma rovnosti lidí, s čímž se pojí i její zatím poslední příspěvek na Instagramu. Konkrétně jde o rovnost tváří, což je i název celosvětové kampaně.

Tamara s fanoušky sdílela fotku, která má za úkol podpořit lidi, kteří mají nějakým způsobem ojedinělou, jinou tvář. Manželka Tomáše Kluse (37) vyfotila svůj obličej bez šminek a na zrcadlo nakreslila kruh. „Symbolem kampaně je japonský, neúplný kruh WABi-SABI, který nám připomíná, že v nedokonalosti je naše dokonalost, protože je naší jedinečností,“ píše k fotce Tamara a vyzývá fanoušky, aby se k ní připojili.

Jako spoluautorka iniciativy s názvem Víc srdcem než očima už v minulosti upozorňovala na to, že společnost dokáže být vůči lidem zlá a netolerantní. Zvolila k tomu dost nevšední způsob, kdy za pomoci šikovné maskérky na vlastní kůži vyzkoušela, jaké to je mít na obličeji jizvy a jiné deformace.

„Milí lidé s jinou tváří. Jste pro mě učitelé a ukazatelé ve světě dokonalosti, povrchnosti a zabedněnosti naší společnosti. Uvažujete a odkrýváte naše znetvoření duší. Díky vám máme jedinečnou příležitost ponořit se do hloubky sebe samých a naučit se dívat na svět víc srdcem než očima,“ uvedla Klusová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám