Hlavní obsah
Článek

Rumer Willis (31) má momentálně spoustu času nazbyt, zatímco se izoluje se svými rodiči a sestrami. A tak ho tráví cvičením. V popisku fotky v prádle se herečka rozepsala o tom, jak je důležité milovat své tělo a náležitě si ho vážit.

„Myslím, že je důležité, abychom oslavovali sami sebe. A nejen proto, že jsme zhubli, máme konkrétní velikost nebo že na nějaké fotce vypadáme tak, jak si myslíme, že nás lidé nejlépe přijmou,“ rozepsala se.

„Moje tělo toho pro mě dělá mnoho a velmi tvrdě pro mě maká. Přitom stále častěji slýchá, co je s ním špatně. Co postrádá, nebo čeho má naopak přebytek. Často i přímo ode mě. Být v karanténě a vytvořit si vlastní režim, aniž bychom hledali útěchu v jídle, zatímco trčíme celé dny doma, je těžké. Najít motivaci doma cvičit a jíst zdravě je také těžké a je v pořádku, když nejste dokonalí. Sama zdaleka nejsem.“

Proto si Rumer vyhradila chvilku, aby docenila svoje tělo a poděkovala mu za to, kolik toho pro ni dělá. O nápad se podělila se sledujícími, aby je inspirovala udělat to samé. „Možná mám spoustu věcí, díky nimž se od vás hodně liším, ale myslím, že v tomhle jsme všichni společně,“ dodala na závěr motivačního postu.

„Tím chci říct, že v tom nejste sami a že sociální sítě nejsou místem, kde najdete vlastní hodnotu. A to říkám jako člověk, který se o to sám snaží,“ uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám