Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Místo koncertování a hraní v divadle trávil Josef Vágner (33) poslední dva měsíce na chalupě. Tam odjel se svou manželkou Marlene a malou dcerkou Amelií. Kvůli nouzovému stavu přišel o veškerou práci, a tak se vrhl do zcela nové.

„Zdravím vás z naší chalupy, na které jsme už asi 2 měsíce. Divadlo zavřené, koncertovat se v dnešní době taky moc nedá, tudíž jsem sebral rodinu, vyrazili jsme sem a tady je nám v této prapodivné době nejlíp,“ svěřil se nám Pepa Vágner v krátkém videu, ve kterém ukázal, čím se poslední týdny bavil.

„Volného času je hodně, takže jsem tady stihnul tolik práce, jako jsem nestihnul za poslední roky a nestihnul bych to podle mě ani roky následující. Na to, abych to všechno zvládnul, jsem si musel vlastníma rukama vybudovat vlastní dílnu,“ pochlubil se Pepa, který se rozhodně ničeho nebojí. „Práce, která na mě čekala, nebylo málo,“ dodal zpěvák a předvedl, že se nevyhnul ani sekání dřeva.

Čas věnoval také vaření a rodině, kdy ho neminulo ani přebalování malé dcerky. Po dvou měsících mimo metropoli se Pepa už ale pomalu začíná těšit zpět do práce. „Věřte, že už bude líp a vrátí se vše do normálu. A možná takovou první vlaštovkou je to, že se chystá koncert, na kterém budu já, Honza Kopečný, Petr Ryšavý a Peter Pecha, a to v Divadle Broadway 17. června. Náš společný koncert, kde zazní muzikálové melodie a zapíváme tam i vlastní písničky a nemůžu se dočkat, protože se vše vrátí tam, kde má být a uvidíme se naživo. Moc se na to těším,“ dodal Pepa, který je ve videu k nepoznání. Jediné do za dva měsíce nevzal do ruky, byl totiž holící strojek. Tak uvidíme, zda svůj plnovous do červnového koncertu shodí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám