Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V nenávratnu jsou doby, kdy se Kim Kardashian (43) dušovala, že nebude pózovat na sociálních sítích polonahá. Nahota ji koneckonců proslavila a její křivky jí dodnes vynáší hromadu peněz. Tentokrát je vystavila s prádle vlastní značky Skims, a to pořádně.

Poprsí vystavila na nekonečné sérii selfie hned v několika modelech a barevných provedeních. Její pověstná prsa si tak fanoušci mohou prohlédnout doslova ze všech úhlů. Speciální pozornost si pak vysloužil snímek ve vínovém kompletu, na němž si Kim sundává vršek a odhalí dolní část ňadra.

„Tohle jsem nafotila sama ve fotobudce,“ napsala do popisku fotek zámožná podnikatelka. Znovu tak dokázala, že je opravdovou královnou selfie.

Kim se loni nechala slyšet, že chce omezit lascivní a polonahé snímky na sociálních sítích. Ačkoliv uvedla, že je to především kvůli dětem a právnické kariéře, přiznala také, že ji na to několikrát upozornil manžel Kanye West.

Fotky v plavkách, prádle nebo nahoře bez se na jejím profilu sice objevují i nadále, ale většinou hlavně pro dobro její vlastní značky. A samozřejmě pro dobro 170 miliónů fanoušků, kteří ji na Instagramu sledují.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám