Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve svém věku už patří Harrison Ford (77) během pandemie koronaviru do rizikové skupiny a je potřeba aby se chránil rouškou. Jenže tenhle akční hrdina potřebuje svou dávku kávy.

Paparazzi zachytili Harrisona na letišti v Hawthorne, kam dorazil v roušce. Ovšem tu si vtipně upravil, aby si mohl dát šálek kávy. Většina lidí si roušku stáhne na bradu, aby jim nepřekážela, ale představitel Indiany Jonese si ji nechal na nose a vypadal tak trochu jako v masce komiksového hrdiny.

Nadšený pilot se minulý měsíc musel na témže letišti omluvit operátorovi na věži, jelikož přeslechl upozornění o tom, že se nemá pohybovat po přistávací dráze, jelikož je tam jiné letadlo a herec se i tak se svým letadlem vydal na druhou stranu letiště.

K nehodě tentokrát naštěstí nedošlo. Ta se naposledy Harrisonovi přihodila v roce 2015, kdy musel nouzově přistát na golfovém hřišti v Santa Monice a nepříjemně se při ní zranil

Reklama

Další články

Načítám