Hlavní obsah
Článek

Hollywoodem se už nějakou dobu nesly zvěsti, že herci Brian Austin Green (46) a Megan Fox (37) už netvoří pár. Představitel Davida ze seriálu Beverly Hills 90210 ve svém podcastu s názvem „...With Brian Austin Green“ potvrdil, že jsou pravdivé. Rodiče tří synů se po deseti letech manželství rozešli.

Propast se mezi nimi prý vytvořila loni, když byla Fox pracovně na čas v zahraničí. „Řekla mi: ‚Když jsem byla pryč, sama, uvědomila jsem si, že se cítím být mnohem víc sama sebou. Tak si myslím, že by to stálo za vyzkoušení‘,“ uvedl Green.

Zprvu se prý cítil šokovaný a naštvaný, to vzápětí pominulo. „Vždycky ke mně byla upřímná, stejně jako já k ní. Měli jsme úžasný vztah a vždy ji budu milovat. A vím, že ona bude milovat mě,“ dodal herec s tím, že kvůli dětem chtějí manželé trávit prázdniny a dovolené společně jako rodina.

Fox byla v posledních dnech viděna s třicetiletým rapperem, jenž si říká Machine Gun Kelly. Podle Greena jsou jen přáteli.

„Je pro mě velmi důležité, aby nás lidé v této situaci nebrali jako viníka a oběť,“ žádal fanoušky.

Pár má tři syny, sedmiletého Noaha, šestiletého Bodhiho a tříletého Journeyho. Před narozením nejmladšího se Green a Fox krátce rozešli, znovuobnovení vztahu oznámili spolu s hereččiným těhotenstvím.

Reklama

Další články

Načítám