Hlavní obsah
Článek

Ještě donedávna si Věra Špinarová (†65) libovala, že se jí daří jak po zdravotní, tak po profesní stránce a těšila se na své vůbec první vystoupení v pražské Lucerně. Jenže teď je všechno jinak. Kvůli náhlým zdravotním potížím zalehla zpěvačka do postele a koncert musela přesunout na jiný termín.

Náhlé zdravotní potíže zastihly Věru v plných přípravách na její velkolepé vystoupení, na které se tolik těšila. To se mělo uskutečnit již 7.12. Od minulého týdne ale zpěvačka bojuje s těžkou chřipkou a bronchitidou a do zpěvu jí rozhodně není. A přestože Věra do poslední chvíle doufala, že koncert zvládne odzpívat, podlomené zdraví jí nakonec vystoupit nedovolí.

Fanoušci Věrky, která nedávno přiznala, že má dostatek sexu, jsou sice zklamaní, ale na svou hvězdu, stálici české popové hudby, která se v soutěži Český slavík Mattoni pravidelně umisťuje v první dvanáctce, si rádi počkají. Zakoupené vstupenky samozřejmě nepropadají, ale jsou platné pro posunutý termín, který připadá na 4. ledna příštího roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám