Hlavní obsah
Článek

V posledních dnech se spekuluje o údajném konci Gabriely Partyšové (45) na Nově. Moderátorku nahradila ve Snídani s Novou její kolegyně Kristina Kloubková (47), která již v televizi moderuje Televizní noviny a pořad Život ve hvězdách. Do éteru se dokonce dostaly od neznámého zdroje detailní obchodní podmínky z pracovní smlouvy moderátorky a novináři spekulovali o tom, že za odchodem Partyšové stojí rozhodnutí diváků.

Celá situace je ale dost nepřehledná a pomalu se ukazuje, že vše může být jinak, než se na první pohled zdá. Oslovili jsem přímo hlavní aktérku kauzy, aby nám ze svého pohledu popsala, co se v televizi vlastně odehrává. „Na každém pracovišti jsou konkurenční boje, ale jak víte, lež má krátké nohy a i vyústění této situace je toho důkazem,“ říká Gabriela, která naznačila, že se s ní na Nově stále počítá, ale na obrazovce se hned tak neobjeví.

„Ano, televize je teď momentálně v karanténním stavu a ve Snídani se střídají pouze dva stávající páry. Musím se přiznat, že je to velmi nepříjemné, ale naštěstí nepracuji pro televizi, která by své lidi vyhazovala přes bulvár, takže jsem v klidu,“ dodává Gábina.

Partyšová je momentálně doma se synem Kristiánem, který nastoupí do školy pravděpodobně až v září. Kdy se moderátorka objeví na obrazovkách je zatím otázkou.

A jak se k téhle zamotané věci staví Nova? „V této chvíli řešíme s Gábinou Partyšovou její další působení ve Snídani s Novou, kterou je stále součástí,“ uvedla ředitelka korporátní komunikace Novy Lucie Melecká.

Není žádným tajemstvím, že po prodeji televize novému majiteli by mohlo dojít k dalším personálním změnám.

Reklama

Další články

Načítám