Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikálová herečka a zpěvačka Michaela Nosková (41) je vášnivou sportovkyní, takže několik týdnů bez fitka pro ni znamenalo hotové peklo. To se ovšem týkalo i jejího partnera Jindřicha, který jednu pražskou posilovnu provozuje. Když se kvůli nařízení vlády musela zavřít, přišel o výdělky a hrozily mu problémy kvůli výživnému.

"Výživné platí, ale momentálně na ně nemá, protože je všechno zavřený, a zrovna fitka asi budou ještě nějaký čas. A bohužel má soudní rozhodnutí napsané tak skvěle, že ho můžou poslat do basy rovnou, když nezaplatí," řekla nám nedávno Míša. 11. května se posilovny znovu otevřely, a tak celá nedočkavá vyrazila na první trénink.

„Opravdu jsem byla první, kdo po nucené přestávce opět vlezl na cvičící stroje. S rouškou bylo cvičení hrozné, ta byla po dvaceti minutách úplně na vyhození. Proto jsem ráda, už můžeme být bez ní. Jsem alergik a astmatik a teď na jaře trénovat v přírodě je pro mě hrob. Modlila jsem se, ať už mohu do tělocvičny,“ svěřila se zpěvačka, která se nyní pokusí partnerovi pomoct znovu rozjet podnikání.

Pandemie byla pro herečku opravdovou zkouškou trpělivosti, i co se týká domácí výuky. Své dceři Elišce zatím v probírané látce stačí, ale přiznává, že s každým rokem to bude náročnější. „Naštěstí matematika a čeština třetí třídy jsou v pohodě. Zeptejte se mě, až bude Eliška v šesté nebo sedmé třídě a přijde na řadu fyzika a chemie. S tím problém mám, a velký,“ směje se zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám