Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už se stalo tradicí, že v pátek na sociálních sítích zveřejňují jejich uživatelé fotky z minulosti a označují je hashtagem FBF (neboli flashback friday), jinak volně přeloženo jako vzpomínkový pátek. Na tuto hru přistoupila i Andrea Růžičková (39).

Herečka známá ze seriálů Vyprávěj nebo Ordinace v růžové zahradě zveřejnila dvě fotky své rodiny: jednu s manželem Mikolášem a syny Tobiášem (3) a Jáchymem (4 měsíce) a také snímek s rodiči a sourozenci, který vznikl před třemi desítkami let na jejím rodném Slovensku.

„Co vše se stane za třicet let. Co všechno zažijeme, co stane a co se změní. Tyto dvě fotky dělí skoro třicet let. Tu retro verzi prý fotil strýček Palko z Ameriky, bratranec mého dědečka. Rok 1990, měla jsem před nástupem do školy. Mám ji moc ráda, jsme zachycení tak obyčejně, a přitom tak výrazně. Je to v kuchyni. Na stole toho mnoho není, ono toho v té době mnoho nebylo,“ rozpovídala se o vzniku archivního snímku herečka a dále dodala: „Tu současnou fotku vyfotila samospoušť, stůl je plný autíček a a taky plný dobrot.“

Není to poprvé, co Andrea sdílí se svými fanoušky na Instagramu fotku rodiny. Je nadšenou amatérskou fotografkou a příbuzní jsou jejím nejčastějším objektem. Zřídkakdy ale ukazuje snímky ze Slovenska.

Reklama

Další články

Načítám