Hlavní obsah
Článek

Začátkem měsíce přivedla Lenka Zahradnická na svět své druhé dítě. Je naprosto přirozené, že se celý vesmír otáčí právě kolem dcerky Jovanky.

Nedávno představitelka Hedviky ze seriálu Ulice zveřejnila prostřednictvím svého profilu na sociální síti Instagram fotku po porodu i před porodem. Mezitím pustila do éteru také snímek, na kterém se starší dcera Jasmínka seznamuje se svou právě narozenou sestřičkou.

„Obávám se, že moje posty budou teď pár týdnů spamovány těmito osobami. On se totiž můj svět teď točí vážně jen kolem nich,“ komentuje fotku Lenka a zároveň přidává slib: „Pokusím se vyhnout zdrobnělinám, ale vyloučit se to nedá.“

Herečka přiznává, že je v tomto období citově nestabilní. „Šestinedělí je koktejl zvláštních drog, kdy extáze štěstí střídá marnost a psychická stabilita je alespoň v mém případě absolutně vyloučená,“ píše a přidává smějící se smajlík.

Kdo herečku zná, tak ví, že je spíš realistka než romantička. Proto na závěr svého statusu dodala: „P.S.: Až začnu šišlat, tak mě zabijte.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám