Hlavní obsah
Článek

Když se řekne focení pro magazín Vogue, většině se vybaví modely od předních módních návrhářů, dokonalý make-up a styling. To je ale v případě focení s malými dětmi tak trochu sci-fi, jak si vyzkoušela i samotná Kim Kardashian (43).

Na Instagramu se podělila o sérii selfie se všemi čtyřmi ratolestmi, kterou pořídila pro módní časopis. Sama měla perfektní make-up a byla jako ze žurnálu. Na druhou stranu její děti North (6), Saint (4), Chicago (2) a Psalm (1) chvilku neposeděly a ani v nejmenším je nezajímalo nějaké pózování pro dokonalý snímek. I když vypadaly, že si focení celkem užívají.

V pyžamech se válely jedno po druhém a příležitostně se křenily do objektivu. Především Saint si svým zubením získal fanoušky. Ukočírovat takovou „ smečku“ zkrátka není jen tak. O tom by Kim, která s dětmi tráví karanténu, mohla vyprávět.

Před časem se televizní hvězda svěřila, že si až díky povinné izolaci uvědomila, jaká je péče o čtyři děti fuška. Páté robě prý v žádném případě nepřichází v úvahu. Přesto si ale společně strávený čas s rodinou samozřejmě užívá, což je patrné i ze společného focení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám