Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Stella Maxwell (33) se stala andílkem Victoria´s Secret v roce 2015 a fanoušci ji v prádle zbožňují. Dlouhonohá kráska, která dnes slaví 30. narozeniny, ale proslula také svými románky s neméně slavnými ženami. Byla spojována například s Bellou Hadid nebo Miley Cyrus, s Kristen Stewart pak byla ve vztahu dva roky. Rozešly se loni a krátce nato začala Stewart randit se scenáristkou Dylan Meyer.

V druhé polovině loňského roku byla Maxwell také spojována s modelkou Langley Fox, zpěvákem Liamem Paynem, modelem Jordanem Barrettem nebo v podstatě s kýmkoliv se objevila po boku. Žádný vztah však zatím veřejně nepřiznala. Ne že by v minulosti byla zvlášť sdílná, co se jejího milostného života týče.

Stella je také velkou bojovnicí za práva zvířat, během karantény nabádala sledující, aby si adoptovali psy z útulků, ale aby byli zároveň zodpovědní při jejich venčení a dodržovali rozestupy a další hygienická opatření. Ona sama je majitelkou psíka, kterého před lety adoptovaly společně se Stewart.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám