Hlavní obsah
Článek

Tomu se říká proměna. Nejen Pavlína Lubojatzky prošla za poslední roky pořádnou proměnou. Od soutěže MasterChef se změnila k nepoznání také amatérská kuchařka Viki Hrazdílková. Svoji cestu ukazuje na Instagramu a progres je neuvěřitelně znát.

„V pubertě se mi začala najednou měnit postava a já začala hodně řešit své tělesné proporce. Tlustá jsem nikdy nebyla, ale ani vyloženě hubená. Měla jsem zdravé ženské tvary – postava krev a mléko, ale já jsem si začala připadat tlustá. Zhubla jsem tolik, že se o mě okolí začalo vážně bát. Asi největší strach o mě měla má máma, která mi nakonec pomohla se z anorektického období dostat “ přiznala projektu selevi.cz Viki, která byla v roce 2015 semifinalistkou České Miss.

Viki nyní září v kuchařské show Masterchef a také si pořídila svůj kanál „Hubnu?! a kolik ještě zhubnu.“ A hubne zdravě. A přidala sport, díky kterému si vypěstovala pekáč buchet na břiše. „Můj táta je bývalý desetibojař a krom atletiky jsem vyzkoušela mnoho dalších sportů. Pravidelný pohyb je pro každého člověka důležitý. Nejenže pomáháte své tělo udržovat ve formě, ale pohyb pomáhá i psychice. Pokud bych měla doporučit účinné antidepresivum, pak endorfiny neboli hormony štěstí, vyplavené po fyzické aktivitě. Ty zaručeně fungují,“ dodala Viki.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám