Hlavní obsah
Článek

Adele (35) to s fotkami na sociální síti nepřehání. Snímky sdílí s několikaměsíčními intervaly, a jen když má co říct. Během posledního půlroku se tak fanoušci dočkali jen dvou - přání k Vánocům a poděkování za narozeninové gratulace.

Oba vzbudily velkou pozornost, zpěvačka se totiž dala na hubnutí, a jelikož do společnosti v posledních měsících moc nevyráží, je její Instagram jednou z mála možností, kde ji vidět.

Tím posledním však rozjitřila pozornost fanoušků nejen kvůli štíhlosti, lidé si všimli i něčeho jiného - podoby s herečkou Sarah Paulson. „Vypadá Adele jako Sarah, nebo Sarah jako Adele?“ ptají se v žertu a zpěvačku s herečkou označují za „dvojčata“.

Jeden z tweetů, které si všímají vzájemné podoby Adele a Sarah Paulson

Zatímco Adele na srovnání (zatím) nijak nereagovala, Paulson to okomentovala: „Byla jsem na Twitteru, scrollovala jsem dolů a najednou vidím, že moje jméno trenduje. Tak si říkám ‚Počkat, cože?‘,“ pobavila v pořadu SiriusXM.

Zpěvačce následně vysekla poklonu: „Přála bych si, aby srovnávali náš talent a řekli, že ten můj je stejně obrovský jako její, což, upřímně, nemohou říct, protože nikdo není tak talentovaný jako ona, což je docela iritující. Ale brala bych vypadat jako Adele. Vždyť je krásná. Takže určitě, skvělé, beru to!“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám