Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Goldie Hawn (74) miluje aktivní životní styl. Na procházkách po Los Angeles je ji vidět s železnou pravidelností a cvičí i doma. S fanoušky sdílela video, na kterém skáče na trampolíně a vyzývá i je k pohybu. „Tančete, skákejte a kruťte se, jako by se nikdo nedíval,“ píše. Tedy klobouk dolů.

Videem zároveň připomněla program MindUp své neziskové organizace (Goldie Hawn Foundation), který se zaměřuje na učení dovedností a znalostí, jež děti potřebují k regulaci stresu a emocí a budování pozitivních vztahů.

Na video zareagovalo mnoho hereččiných fanoušků a přátel včetně dlouholeté kamarádky Melanie Griffith, která Goldie vzkázala, že je „bomba“. Nelze nesouhlasit.

Co se životního stylu týče, kromě pohybu, který praktikuje denně, herečce prospívá také střídmost v jídle. „Moc nejím. Myslím, že se lidé přejídají. Necpu se a jídla moc nemíchám. Dám si třeba misku čočky. Nemíchám ji se spoustou dalších věcí. Také každý den piji zelený džus,“ říká a přidává ještě jednu důležitou radu: „A snažím se zůstat pozitivní!“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám