Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kourtney Kardashian (45) se na Instagramu pochlubila dvěma snímky v bikinách z prosluněného Palm Springs. Na prvním ukázala televizní hvězda celou figuru, na druhém je pak vidět, jak leží na pohovce. Někteří fanoušci si ale rychle všimli, že bříško Kourtney není tak ploché jako obvykle.

„Je těhotná,“ napsala do komentářů okamžitě nadšená fanynka a připojila emotikony v podobě fanfár. „Tohle jsem já, když mám pár kilo navíc, ve skutečnosti to miluji. Mám za sebou tři úžasné porody a tohle je tvar těla, který mi po nich zůstal,“ odpověděla na komentář nejstarší z klanu Kardashian-Jenner.

Není to zdaleka poprvé, co Kourtney reagovala na podobné komentáře. Naposledy své „vypouklé bříško“ na sociální síti obhajovala v lednu. Sdílela tehdy fotku v příléhavém body a fanoušci si hned domysleli, že je v jiném stavu. „Kéž by!“ zněla pouze její odpověď.

Kourtney je matkou Masona (10), Penelope (7) a Reigna (5). Netají se však tím, že by chtěla víc dětí, a před pár lety si dokonce nechala zmrazit vajíčka. Na sklonku loňského roku Kourtney podle všeho obnovila známost s mladším modelem Younesem Bendjimou (27), vztah však, pokud stále trvá, tentokrát neprožívá veřejně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám