Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Atraktivní a luxusní. Stabilní a odolná. Spolehlivá a přizpůsobivá. Taková může být vaše nová přítelkyně, s níž si na terase užijete zábavu a pohodu bez ohledu na rozmarné počasí až 10 měsíců v roce. Seznamte se s bezúdržbovými hliníkovými pergolami Atypy.

Nejoblíbenější pergola Eva

Foto: Atypy.cz
Více

Foto: Atypy.cz

Komerční sdělení

Exkluzivně vypadá a taky toho hodně vydrží. Hliníková pergola Eva zaručuje perfektní stín a 100% ochranu před deštěm, který odvádí integrovaným okapem. Hravě si poradí i s větrem o síle 117 km/h, což je na stupnici síly větru mohutná vichřice. Posuvná střecha je vyrobená z nepromokavého a odolného PVC. Počasí na terase budete ovládat rychle a snadno zmáčknutím jediného tlačítka na zdi nebo ovladači. Podle aktuální potřeby střechu jedním dotekem roztáhnete, abyste se mohli skrýt před sluncem nebo deštěm. Až zatoužíte po slunci, zase ji stejně jednoduše zatáhnete. Pergola Eva má přední sloupy, lze ji doplnit osvětlením a bočními clonami proti větru a slunci. Hodí se téměř kamkoliv! I díky tomu si ji vybralo 90 % našich spokojených zákazníků.

MN3: Elegantní pergola bez sloupů

Foto: Atypy.cz
Více

Foto: Atypy.cz

Komerční sdělení

Pergola MN3 je kombinací pergoly a markýzy a její obliba jde strmě nahoru. Narozdíl od markýzy má však mnohem větší životnost. Technické parametry a odolnost má stejně výborné jako pergola Eva. Výhodou je, že nikde nepřekáží nosné sloupy a pergola tak působí vzdušnějším dojmem. I bez sloupů je střecha dostatečně pevná, stabilní a má úžasné termoizolační vlastnosti, díky kterým udrží na terase i v tropických dnech velmi příjemné klima. Stejně jako jiné pergoly bez sloupů je pevně a spolehlivě ukotvená do zdi domu. Osvětlení není problém, ale boční rolety nejsou u tohoto typu pergoly možné. Jakoukoli pergolu pro vás v Atypy vyrobíme na míru a dáme vám na ni záruku 5 let. Tak na co ještě čekáte? Léto je za dveřmi!

Další články

Načítám