Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Otakar Brousek mladší má pořádnou honičku. Organizuje čas, který stráví o Vánocích s bývalou snachou Adélou Gondíkovou s vnučkou Nelynkou a současnou manželkou jeho syna Ondřeje, Annou Remkovou. "Od té se vnoučka dočkám v únoru," svěřil Super.cz.

"U nás doma je to docela náročné," přiznal. "S Adélou už jsme se domluvili, že se uvidíme 30. prosince. Budeme buď u nich, abych se pozdravil i s jejím bratrem Daliborem, nebo vyrazíme někam do restaurace," upřesnil. S hospůdkou to určitě nedopadne, pokud jde o syna Ondřeje a jeho novou manželku Annu Remkovou.

"Je v sedmém měsíci a bydlí teď na Vinohradech u mojí bývalé manželky. Tak se tam asi zastavím přes den 24. prosince," vysvětlil své plány. "K tomu ještě před Vánoci pojedeme za rodiči mojí současné ženy na Moravu. Moji rodiče budou v lázních v Karlových Varech přes celé svátky, tak musíme termín setkání ještě vymyslet. No a mám další dvě děti," dodal.

Rodina je tak rozvětvená, že co se týče dárků, téměř rezignovala na všechny kromě dětských.  "To je největší radost. Moje manželka třeba nesnáší šperky, tak mám vždy velký problém něco vymyslet. Naštěstí teď začala malovat," smál se Brousek.

Reklama

Další články

Načítám