Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ač se spekulovalo o tom, že manželství s Petrem Koukalem zahalila temná mračna a pár se rozešel, bývalá biatlonistka Gabriela Koukalová (34) rozchod nepotvrdila.

Ať už je pravda jakákoliv, vyzařuje z ní pohoda a štěstí. Teď se sportovkyně pochlubila na sociální síti svěžími jarními fotkami, kde jí to moc sluší a vypadá velmi spokojeně.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

#phototime

Příspěvek sdílený Gabriela Koukalova (@gabrielakoukalova), Kvě 8, 2020 v 2:51 PDT

Gábině to moc sluší.

„Protože jsem pojala neděli odpočinkově, jak se patří, tak se ozývám až dnes nabitá krásnou energií z přírody a láskou od své rodiny. V takových chvílích jsem nejbohatší ve svém srdci. Jsem za to moc vděčná,“ nechala se slyšet půvabná biatlonistka, která září jako sluníčko.

Vypadá moc spokojeně.

„Ke štěstí mi nic nechybí. Doufám, že jste se měli stejně dobře jako já a těšíte se do všeho, co vás v nadcházejících dnech čeká,“ dodala Gabriela, která ke svému komentáři přidala i hashtagy láska, síla přírody a rodina. Jak je vidět, Gábině se daří skvěle i po skončení kariéry.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám