Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Tomáš Měcháček musí na operaci, při hraní nohejbalu mu praskla achillovka. "Ale je to rutinní zákrok, už jsem jich dělal několik, je to brnkačka. Doktoři dělali vtípky, že bych si to mohl odoperovat sám, ale to jsem s díky odmítl,“ prozradil Měcháček, který hraje lékaře v seriálu Modrý kód.

Měcháček trávil karanténu s rodinou v maringotce. Jakmile to ale bylo možné, opustil skromnou ubikaci a vyrazil s přáteli trochu si protáhnout nohy. Dva měsíce s minimálním pohybem si ale vybraly svou daň. "Šel jsem si zahrát nohejbal a to jsem očividně neměl dělat. Praskla mi achillovka,“ vysvětlil v primáckém pořadu Showtime herec.

Pobyt doma si na rozdíl od ostatních herců nyní ještě prodlouží při rekonvalescenci. "Odstěhoval jsem se na maringotku do Krkonoš, která ale nebyla nachystaná pro pobyt páru s ročním dítětem. Byli jsme tam celou tu dobu. Neměli jsme krizi, naopak jsme zjistili, že spolu můžeme i na těch třinácti metrech čtverečních být. Ale také proto, že tam pořád bylo co dělat. Nosil jsem vodu, štípal dříví, něco lovil. Staral jsem se o rodinu. Teď ale budeme spíš jako de Peyrac a Angelika, teď se bude starat moje milá,“ dodal Měcháček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám