Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka, skladatelka a muzikantka Melissa Etheridge (58) na sociální síti oznámila, že její jednadvacetiletý syn Beckett zemřel. Byl závislý na opioidech, uvedla.

„Dnes jsem se přidala ke stovkám tisícům rodin, které kvůli závislosti na opioidech ztratily milované. Můj syn Beckett, jemuž bylo pouhých 21 let, se snažil ji (závislost) překonat, ale dnes nakonec podlehl. Bude chybět všem, kteří jej milovali, rodině a přátelům. Mám zlomené srdce. Jsem vděčná všem, kteří vyjádřili soustrast, cítím jejich lásku a upřímný zármutek,“ napsala zpěvačka ve středu na Twitter s tím, že začne brzy zase zpívat. „To mě léčí,“ dodala.

Beckett se narodil v listopadu 1998 do vztahu Etheridge a její tehdejší partnerky Julie Cypher. Mají spolu ještě třiadvacetiletou dceru Bailey. S expartnerkou Tammy Lynn Michaels má zpěvačka také třináctiletá dvojčata. V současné době je Etheridge v manželství s herečkou Lindou Wallem.

Reklama

Další články

Načítám