Hlavní obsah
Článek

Rodačka z Tennessee Megan Fox (37) slaví 16. května narozeniny. Herečka a modelka, která má francouzské, irské a indické kořeny, se pravidelně objevuje v žebříčcích nejkrásnějších žen světa. Její uhrančivý a provokativní pohled muži milují.

Po úspěšné kariéře v modelingu se rozhodla vyzkoušet i herectví, a přestože od roku 2001 účinkovala v několika vedlejších rolích, prorazila až díky Transformers, kde ztvárnila jednu z hlavních rolí. Získala za ni několik ocenění a zahrála si i v pokračování úspěšného filmu.

Vdala se tři roky po svém největším hereckém úspěchu, v roce 2010. S manželem Brianem Austinem Greenem má dnes 3 syny, kteří dostali zajímavá jména: Noah (7), Bodhi (6) a Journey (3).

Ovšem vypadalo to, že se rok po narození druhého chlapečka manželství rozpadne. Modelka dokonce podala žádost o rozvod. Šok přišel, když ji za pár dní stáhla a s manželem oznámili, že čekají třetího potomka. Poslední těhotenství se jí navíc podařilo dlouhou dobu i přes rostoucí bříško tutlat.

Nenávidí suchý papír?!

Pokud si myslíte, že se známým tvářím vyhýbají zvláštní úchylky a fobie, jste na omylu. Ani tato sexy kráska není výjimkou. Nemůže vystát suchý papír. Když si například pročítá scénáře, musí mít při sobě vždy sklenici s vodou, aby si při otáčení stránek namočila prsty. Prozradila to v show známého herce a komika Jimmyho Fallona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám