Hlavní obsah
Článek

Koronavirová pandemie zaskočila i českou modelku Barboru Fialovou, která se loni stala tváří světového módního domu Gucci a nadále ve spolupráci pokračuje. Bára byla zrovna v Barceloně fotit kampaň pro zahraniční značku Desigual, když zjistila, že se uzavírají české hranice, a do poslední chvíle netušila, jestli nebude její let zpět do Prahy zrušen. Jako profesionálka ale svou nervozitu na place nedala znát a focení proběhlo na jedničku.

"Nakonec vše dopadlo dobře, ale měla jsem opravdu namále. Naštěstí mě moje agentura Pure Model podporovala a nebyla jsem na to sama,” svěřila se Super.cz Bára. Po tomto focení musela strávit povinně dva týdny v domácí karanténě, ale naštěstí se u ní žádné příznaky koronaviru neobjevily. Na další zahraniční zakázky si ale tahle jedinečná tvář bude muset ještě chvíli počkat.

Bára je jedním z největších objevů světového modelingu. Loni začala pracovat v Miláně nebo v Paříži, kde je mezi klienty velmi žádaná. Bára byla objevena v modelingové soutěži Pure Model před dvěma roky. Od té doby se jí obrátil život vzhůru nohama a stala se celosvětovou tváří Gucci.

Kvůli koronavirové pandemii se castingová tour modelingové soutěže, ze které Bára vzešla, uskuteční až na podzim tohoto roku. Dívky i chlapci se ale mohou již nyní přihlašovat přes online formuláře na stránkách agentury, a projít si tak online castingem.

Reklama

Další články

Načítám