Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vnuk americké hvězdy stříbrného plátna Rity Hayworth, jejíž kariéra byla nejzářivější ve 40. letech minulého století, byl v neděli nalezen mrtvý ve svém newyorském bytě. Pětadvacetiletý Andrew Embiricos dlouho bojoval s drogovou závislostí, nad kterou se mu ani po několika pokusech o vyléčení nepodařilo vyhrát. Embiricos se již v minulosti pokusil o sebevraždu. O víkendu jej našel přítel udušeného v bytě na Manhattanu.

Podle jeho blízkého přítele se Andrew v posledních letech podrobil několika léčbám a ještě pár dní před smrtí se zdál být v dobré náladě. Ovšem následně byl nalezen, jak leží mrtvý na posteli. Zřejmě se sám udusil igelitovou taškou. Vyšetřování celého případu ale i nadále probíhá. V apartmánu jej našel jeho přítel Aaron Edwards, když za ním přišel, protože se Andrew nedostavil na několik domluvených schůzek.

Andrew Embiricos byl synem Princess Yasmin Aga Khan (61), dcery Rity Hayworth a jejího třetího manžela, islámského prince Aga Khana IV.

Související témata:
Udušení

Reklama

Další články

Načítám