Hlavní obsah
Článek

Herečka Michelle Pfeiffer (65) vypadá skvěle nejen na plátně a na stránkách magazínů, ale i doma, nenalíčená, zachycená na mobil. Je proto logické, že otázky mnoha nejen kosmetických redaktorů směřují právě na její tipy a triky, jimiž se hýčká. Nechte se inspirovat.

Co se péče o pleť týče, nedá prý herečka dopustit na tzv. čistou kosmetiku, vyrobenou z kvalitních produktů a bez chemie. „Má kosmetická rutina je velmi jednoduchá: čistit a hydratovat. To je vše,“ řekla v rozhovoru pro The Oprah Magazine.

Už to skončilo? ptá se herečka z karatnény

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Is it over yet?

Příspěvek sdílený Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial), Kvě 12, 2020 v 8:36 PDT

Výjimku prý udělá, jen když je na kosmetické židličce a make-up artisté ji připravují na natáčení nebo focení: „Párkrát jsem se zkusila zeptat na organický make-up, ale dívali se na mě, jako bych měla tři hlavy,“ svěřila hvězda filmů Čarodějky z Eastwicku, Frankie a Johnny, Batman se vrací nebo nověji Vražda v Orient expresu.

O tématu stárnutí v Hollywoodu se Pfeiffer několikrát vyjádřila, že i ona ho pocítila, doslova na vlastní kůži. Ovšem čím je starší, tím je prý všechno jednodušší.

„Dosáhnete bodu, kdy jste v pohodě s tím, jak ve svém věku vypadáte, místo toho, abyste se hnali za mládím. A já už ho dosáhla. Jestli bych chtěla vypadat jako ve svých třiceti? To se tedy vsaďte, ale to se nestane a já už ani necítím ten tlak jako kdysi. Je to úleva,“ uvedla herečka s tím, že „atraktivita je především o tom, jak se cítíte“.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám