Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Lizzo u fanoušků boduje nejen hudbou, ale i přístupem ke svému tělu. To nemá míry 90-60-90, přesto se nebojí ho ukázat jak na sociálních sítích, tak ve společnosti. A pěkně v detailu.

Lizzo miluje twerkování

Zobrazit příspěvek na Instagramu

UR WELCOME

Příspěvek sdílený Lizzo (@lizzobeeating), Dub 28, 2020 v 1:04 PDT

Na svých profilech sdílí fotky v bikinách nebo v prádle i videa, na nichž nejčastěji twerkuje. Miluje to. Dokonce neváhala a loni v prosinci během přestávky zápasu NBA v centru Staples v Los Angeles vyskočila ze sedátka a zatwerkovala přímo před diváky. Hráli totiž zrovna její song Juice.

Tehdy za to sice sklidila i velkou kritiku, ale hatery své postavy i konání odkázala do patřičných mezí.

S fanoušky, jichž jen na Instagramu má k devíti milionům, komunikuje i v karanténě. Sdělení zůstává stejné: většinou je povzbuzuje k tomu, aby se měli rádi.

„Tahle karanténa má na svědomí spoustu lidí s podlomeným psychickým zdravím, protože nemůžeme jít ven a dělat obvyklé rituály, jimiž o sebe pečujeme,“ napsala Lizzo s tím, že i o ni se pokoušely pochybnosti a nenávist vůči ní samotné, ale ustála to. „Zaměřte se na tu část těla, která se vám nelíbí a projevte jí trochu lásky,“ radí všem.

Reklama

Další články

Načítám