Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po třech měsících je konec všem spekulacím. Sophie Turner (28) čeká svého prvního potomka s manželem Joem Jonasem. Herečka, která proslula jako Sansa Stark ve Hře o trůny, doposud nepotvrdila ani nevyvrátila těhotenství, o němž se spekuluje dlouhé týdny, ale bříško už dále nemůže skrývat.

Pár vyfotili na procházce v okolí jejich domu v LA a i z fotografií je patrné, jak se herečka zakulatila. Doposud Sophie skrývala pupík pod volnými outfity, ale černé triko, které oblékla na vycházku, už ho zkrátka nezakrylo.

Joe a Sophie se vzali loni v květnu při obřadu v Las Vegas, který byl překvapením i pro Turner samotnou. V červenci pak uspořádali ještě jednu veselku, které se účastnila rodina a přátelé. Ta se odehrála na jihu Francie a proběhla se vší parádou.

Herečka se nechala slyšet, že by nikdy nevěřila, že se provdá v tak mladém věku. Dokonce prý byla připravená být single celý život. To se jí ale naštěstí nesplnilo a nyní se těší i na roli maminky. Tu zřejmě také neočekávala tak brzy, ale jistě jí bude velmi slušet.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám