Hlavní obsah
Článek

Životní elán by Evě Holubové (65) mohl závidět každý. Nedávno se pochlubila snímkem z otužování, kde zmínila, že by chtěla zhubnout běháním a ve studené vodě posilovat imunitu. Do svého předsevzetí se pustila s vervou.

„Tak jsem dneska “pokořila” říčanský Jureček. Pravda, dnes bylo o poznáni chladněji, ale voděnka čistá, voňavá!,“ pochlubila se další fotkou z otužování herečka.

Následně si s dcerou Karolínou, jejím přítelem Matějem a psími kamarády dopřála ještě pohyb v přírodě. „Pak jsme dali dvouhodinovou procházku po okolním lese, abychom proběhali holky a sami sebe provětrali, prodýchali. Tolik vůní lesa-borová, mechová... Miluju tuhle naši partu, všechny ty lidi a zvířata, co do ní patří!,“ raduje se Eva.

Se svou dcerou i jejím partnerem má herečka perfektní vztah. S Karolínou jsou jako dvě kamarádky a umí si spolu užít volný čas, ve třech dokonce vyráží na letní dovolené. „Pomalu přestáváme být smečka a stává se z nás indiánský kmen. Uvědomuju si, jak jsou pro mě důležití! Moje děti, jejich partneři, jejich přátelé jsou i mými přáteli, moji přátelé jejich přáteli. Uvědomuju si, že to nespadlo z nebe,“ pyšní se Eva Holubová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám