Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hokejista, kapitán hokejového Liberce a exmanžel nádherné topmodelky Veroniky Vařekové Petr Nedvěd (40) se poprvé od svého drsného zranění na ledě objevil na veřejnosti. Na konci listopadu dostal při zápasu s Kladnem pukem do obličeje a ze stadionu ho odvezli se zlomenou dolní čelistí. Po operaci a s bolavou zdrátovanou čelistí včera vyrazil na párty luxusního módního domu Dolce Gabbana.

A zatímco jiní po tak vážném zranění odpočívaní šest týdnů doma, Nedvěd šokuje. Nejenže už začíná vymetat večírky, dnes jde dokonce na led. Týden po operaci se rozhodl hrát zápas se Spartou. "Zkusím to a uvidíme. Budu mít specielní celobličejový kryt," vysvětlil Nedvěd. Na párty ho začali přezdívat železný muž.

Nedvěd nebyl na párty jediným sportovcem a zároveň milovníkem módy. Dorazili i fotbalisté hvězdného fotbalového týmu AC Milán. Zřejmě byli okouknout mísní krásky, kterými se to jen hemžilo.

Vedle topmodelky Pavlíny Němcové dorazili Diana Kobzanová, Kateřina Sokolová, Veronika Chmelířová nebo Romana Vítová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám