Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Veronika Farářová sice nikdy nedorostla do výšky, aby se mohla věnovat modelingu, ale coby dítě ještě válcovala všechny krásky, které se nyní pyšní titulem Miss. První přehlídku šla v pěti letech a už tenkrát fotila pro legendární Burdu. Coby náctiletá pak byla fitness trenérkou, mistryní České republiky a otevřeného mistrovství světa ve fitness aerobiku.

„Celé mé dětství rodiče provozovali obchody s dětským oblečením, maminka po nocích kreslila návrhy a logicky pak hotové výrobky zkoušela na mně nebo bráchovi. Focení do časopisů bylo fajn, ale jak vidíte na fotce z přehlídky, módní mola zřejmě nebyla mou vášní,” prozradila Veronika.

„Já žila od malička spíš sportem než modelingem. Milovala jsem gymnastiku i fitness aerobik, později jsem se stala instruktorkou všech možných stylů. A tím pádem jsem vyhledávala spíše soutěže spojené se sportem a stala jsem se Miss Wellness 2006, na klasickou miss jsem nikdy neměla postavu ani výšku,“ upřesnila Farářová, která vedle moderování vede soutěž pro maminky s dětmi Česká Missis.

„Je důležité, aby děti měly stále nějakou náplň, jsem vděčná své mamince za to, jak mě vychovala, a i v těžkých časech mi tvrdou prací umožnila dělat to, co jsem chtěla. Při výběru maminek do finále budeme hodnotit právě i aktivity, kterým se děti věnují. Držím všem palce,” dodala Farářová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám