Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Olga Lounová (43) to během svých show umí pořádně roztočit. Během vystoupení ukázala televizním divákům pořadu To byl náš hit na TV Barrandov nejen pořádně nebezpečnou akrobatickou show, ale také své spodní prádlo. Olga si oblékla kratičké černé šatičky s pořádně hlubokým dekoltem.

Lounová zde zpívala již podruhé píseň z Diskopříběhu, se kterou postoupila do včerejšího semifinále a nyní už je dokonce ve finále, kam se dostali společně s Michalem Davidem. Olga postoupila i přes to, že byla nemocná. "Zpívala jsem s nachlazením. Dnes už skoro nemůžu mluvit, hodně chraptím. Ale jsem ráda, že jsem to zvládla a postoupila jsem," řekla Super.cz Olga.

Semifinálové vystoupení ale vypadalo zcela jinak než to předchozí. "Vložili jsme tam kratičký kousek akrobacie, pár prvků, abychom to oživili," dodala Olga. A právě během akrobatických kousků ukázala televizním divákům i hostům v sále své spodní prádlo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám