Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Noel Gallagher (52) prožil většinu života jako opravdová rocková hvězda, jen co je pravda. Skladatel a kytarista legendárních Oasis se nyní rozpovídal o své drogové minulosti v podcastu Matt Morgan's Funny How?.

Hudebník svěřil, že tři roky šňupal kokain každou noc, což vedlo k brutálním záchvatům úzkosti. V USA ho dokonce jednou hospitalizovali. „Jednou jsem musel do nemocnice. Představte si, že máte tu nejhorší psychózu a musíte do nemocnice. A nerozumí vám ani slovo kvůli vašemu přízvuku. Trpěl jsem hroznými úzkostmi, proto jsem musel přestat,“ nechal se slyšet Gallagher.

Už v minulosti svěřil listu The Independent, že nad sebou v roce 1997 úplně ztratil kontrolu. S bratrem Liamem, frontmanem kapely, tehdy brali spoustu drog. O rok později se Noel rozhodl odstřihnout, prodal dům a s tehdejší manželkou vycestoval na měsíc do Thajska. Po návratu se přestěhoval na venkov a dokonce odpojil telefon, aby se od drog izoloval.

A čistý vydržel dodnes. „Na večírcích je to vždycky zábavné, dokud někdo nevytáhne kokain. V takovou chvíli si většinou řeknu, že je na čase se vypařit, protože dneska je to pro mě nuda,“ uvedl loni pro deník Metro, i když připustil, že na kokainu napsal ty nejlepší písně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám