Hlavní obsah
Článek

Herec a scénograf Čestmír Řanda ml. (†60) zemřel. Bylo mu 60 let. O jeho smrti informoval na Facebooku spisovatel a hercův kamarád Jan Bauer. „Dnes odpoledne zemřel v Liberci můj dobrý kamarád, herec, scénograf, producent a výtvarník Čestmír Řanda ml. Stále to ještě nemohu pochopit a je mi to moc líto,“ napsal Bauer.

Smrt herce následně potvrdil i moderátor Slávek Boura. „Zemřel Čestmír Řanda ml. Producent, scénograf, malíř, herec, divnej pavouk, ale kamarád, pozdravuj na druhé straně, Čestmíre, ale ještě ať mi panáka nenalévají,“ napsal Boura na Facebooku.

Řanda je synem slavného herce Čestmíra Řandy staršího, který se proslavil například rolí Alberta Bacha v populární komedii Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách.

Řanda ml. se pak objevil například v seriálech Cesty domů, Ulice či Expozitura. Podle informací Blesku byl nalezen v bezvědomí ve svém bytě, kde ho našla dcera jeho přítelkyně. Údajně měl prodělat infarkt.

Řanda byl ženatý s dabérkou Reginou Řandovou, ale manželství se rozpadlo. Kvůli neplacení výživného na jejich společného syna seděl ve vězení. Jeden čas randil i s bývalou rosničkou Tinou Pletánkovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám