Hlavní obsah
Článek

Anna Kadeřávková (26) zůstala kvůli pandemii bez herecké práce, a navíc žije s přítelem, rapperem Strapem, v Bratislavě, kde je odříznutá od rodiny. Volný čas ale umí využít efektivně a oblíbila si činnost, kterou by u dvaadvacetileté dívky čekal jen málokdo.

„Vítejte na naší improvizované bytové zahrádce,“ pozdravila Anička své fanoušky na sociálních sítích fotkou uprostřed balkonové zeleně. „Koupila jsem si sazeničky a teď bedlivě čekám, zalévám, čekám a raduju se z každýho novýho květu nebo lístečku. Když se vše podaří (a to teda že doufám, že JO!), budeme sklízet červený a bílý papriky a chilli, cherry rajčátka, žlutý rajčátka, jahody, broskve a salát,“ raduje se herečka, které se v zahradničení i za ztížených podmínek daří.

„Rukola roste jak divá, tu sklízím skoro denně a první vlnu žlutých rajčátek už jsme snědli,“ pyšní se Anička. Zdá se, že balkon má s partnerem nafukovací. Kromě výše jmenovaných si nasadila i řadu bylinek jako mátu, bazalku, koriandr, libeček, petržel nebo tymián.

Svou malou zelenou oázu si herečka známá jako Rozina z Ulice opravdu užívá a vzpomíná na svou zahrádku v Čechách, kterou s novým vztahem opustila. „Být teď během karantény v Praze, kde mám byt i se zahradou, trávím tam celý dny.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám