Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během dvouměsíční karantény se Eliška Bučková (34) nenudila. Modelce zabralo skoro měsíc stěhování do nového bytu a pak připravovala dětský tábor, který už několik let pořádá u jezera Katlov.

Na projektu Eliška pracuje se svým bývalým partnerem Jakubem Vágnerem. Zajímali jsme se o to, jestli ji spolupráce se známým rybářem nedělá po rozpadu vztahu vrásky na čele.

„Věděli jsme, že spolu nadále nemůžeme fungovat jako partneři, ale po pracovní stránce s Kubou nemáme problém. Naštěstí se nám to podařilo vybalancovat. Jsem ráda, že spolu můžeme fungovat jako přátelé a že spolu můžeme nadále pracovat,“ vysvětluje modelka.

Na táboře funguje Bučková jako hlavní vedoucí, celý projekt sama vymyslela. „Kuba mi dal jen zázemí a své jméno, protože děti ho mají rády. Ale veškerá zodpovědnost je na mně,“ říká.

Vlastní děti si Bučková zatím nemá, ale jednou by si je velmi přála. „Miluji děti. Pokud by to bylo jinak a dělala bych to jen pro peníze, tak by to bylo poznat. Děti to vědí, a proto se nám už čtvrtý rok vrací asi devadesát procent účastníků, což je obrovský úspěch,“ říká Eliška Bučková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám