Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Florence Pugh (24) se ohradila vůči kritickým názorům lidí na její vztah s o 21 let starším komikem Zachem Braffem (45). „Mám právo se scházet, být a chodit, s kýmkoli chci,“ vzkázala v červnovém vydání britské Elle a potřebu veřejně hejtovat označila za bizarní.

Pugh, kterou fanoušci znají například z filmu Malé ženy, za který získala oscarovou nominaci, a těšit se na ni mohou také v připravované marvelovce Black Widow, uvedla, že jí nevadí, když ji lidé sledují, ostatně, jak sama říká, je herečkou. „Ovšem nemají žádné právo poučovat mě ohledně mého osobního života,“ řekla s tím, že to je „podivná stránka slávy“.

„Tím vším chci říct, zda není opravdu divné, že cizí lidé mohou totálně zničit něčí vztah a je to povoleno?“ ptá se na stránkách zmíněného magazínu.

Do patřičných mezí lidi s potřebou rozdávat nevyžádané rady odkázala i prostřednictvím sociální sítě, kde řekla, že ve svých čtyřiadvaceti letech opravdu nepotřebuje, aby jí někdo říkal, koho má mít ráda.

O vztahu Pugh a Braffa se píše od loňského roku. Herečka jej potvrdila letos začátkem dubna na partnerovy narozeniny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám