Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská zpěvačka Cheryl Cole (28) je drobné a malé postavy, proto jistě nikoho nepřekvapí, že má několik párů bot na vysokém podpatku. Ovšem, ona jich nemá jen několik, ale rovnou přes dva tisíce…

„Hromadí se mi po celém domě, ve skříních v kuchyni, v koupelně, prostě v každé místnosti. Je velká šance, že když u mě otevřete ledničku, najdete na jejím dně taky nějaký pár bot,“ prozradila na sebe Cole svou největší módní posedlost.

„Vždycky jsem milovala boty, ale během posledních několika let jsem si určitě vytvořila fetiš. Teď mám něco kolem dvou tisíc párů, a to je ještě potom, co jsem jich mnoho vyřadila,“ pokračovala zpěvačka a bývalá porotkyně soutěže X Factor.

„Podle mě mají všechny boty své vzpomínky tím, že si je vezmeme na nějakou událost. Když už si je nemohu znovu obout, nejde se jich zbavit, protože s nimi mám spojené určité emoce. Asi jsem trochu šílená,“ řekla Cheryl a pokračovala: „Mým cílem je mít zabijácké boty, kterými nezabiji své nohy. Mohu chodit na jakékoli výšce podpatků, mohu v nich i tančit, protože je nosím už opravdu dost dlouho. Jako dítě jsem tančila balet a vždycky mě hodně bolely prsty, zvykla jsem si,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám