Hlavní obsah
Článek

Jamie Dornan (41) se minulý měsíc po čtyřech letech vrátil na Instagram a svým sledujícím dělá jenom radost. O víkendu je pobavil snímkem v převleku za ženu. Zaručujeme, že takhle jste sexy krasavce známého z trilogie Padesát odstínů ještě neviděli.

Na fotce, kterou sdílel na sociální síti, stojí v dětském pokoji navlečený do šatů a bot na podpatku a v rozverné paruce modré barvy. „Převlékání s dcerami se trochu zvrtlo. Seznamte se s Jenny s modrými vlasy. Je sladká,“ napsal herec do popisku fotky.

A jak se ukázalo, fotkou herec pobavil nejen fanoušky, ale také své kolegy. „Převlékání s dcerami = Mám boty na podpatku ve své velikosti a nemohl jsem se dočkat, až je nazuji,“ utahoval si z kolegy v komentářích herec Armie Hammer.

„Dáš mi její číslo? Ptám se pro kamaráda,“ přisadil si Conor MacNeill. „Takový neformální nedělní outfit,“ přidala se Amy Huberman k řadě dalších.

Dornan se stal loni v březnu potřetí otcem, manželka Amelia mu porodila třetí dceru. Pár doposud nesdílel její jméno ani podobu. Soukromí svých dětí herec velmi bedlivě střeží. Fotografie starších dcer Dulcie (6) a Elvy (4) sdílí jeho žena pouze tak, aby jim nebylo vidět tváře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám