Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na začátku března zpěvák Per Kotvald absolvoval závažnou ortopedickou operaci kyčelního kloubu. Pandemie mu svým způsobem přišla vhod, protože měl čas na rehabilitaci. Když ho pustili z nemocnice, čas trávil v domečku za Prahou, který si kdysi pořídil jen desítku kilometrů od domu, kde žije.

"Naodpočíval jsem se ale už dost a těším se, až se zase vrátím k práci," svěřil nám Petr, který se věnoval v rámci rehabilitace i zahradě, kterou u domku má a na kterou se můžete podívat v našem videu. "Se zahradničením to ale nepřeháním, i když musím říct, že ty zelené věci se mi líbí, ale moc to s nimi neumím," smál se.

"Je fakt, že jsem během karantény vyřešil a řeším spoustu restů, které každý máme doma a okolo domu. Radši bych šel ale už na jeviště," dodal a předvedl nám, jak už zase poskakuje na obou nohou.

Karanténu trávil sám. "Dokonce za mnou nemohl ani nikdo na pokoj do nemocnice, protože byly zakázané návštěvy. Pak jsem byl tady, taky bez rodiny. Děti už s námi nebydlí. Vídali jsme se minimálně, ani se ke mně nesmělo, protože se řešilo, aby mě nikdo nenakazil. Já byl zašitý tady a oni doma," uzavřel. A prozradil, že by se už pomalu cítil i na dědečkovskou roli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám