Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka slovenské televize JOJ Aneta Parišková (46) statečně bojuje se zákeřnou rakovinou. Moderátorka má nehodgkinské lymfomy u srdce a plic a v nemocnici podstupuje chemoterapie.

Na Instagramu zveřejnila snímek příznaku své nemoci a přiznala, že jí zachránil život tatínek. „Tato fotka není pěkná ani veselá, a přece si ji zřejmě zarámuji, protože mi asi zachránila život,“ napsala Parišková.

„Když ji v noci spatřil můj otec, zavolal mi z Košic, abych si okamžitě zavolala záchranku, protože mi jde o život, děkuji ti, tati,“ dodala oblíbená moderátorka zpravodajství, která popsala, jaké měla příznaky nemoci.

„Oteklá céva na krku, několikatýdenní strašné svědění celého těla, tlak na hrudi a v hlavě, pocit škrcení a únava. To vše jsem připisovala jen extrémnímu stresu, který nám přinesly tyto divné koronačasy,“ prozradila moderátorka s tím, že netušila, v jak vážném je stavu.

„Neměla jsem horečky ani žádné bulky či zvětšené uzliny. Ten můj lymfom rychle a zákeřně narostl za hrudní kostí. Je jich hodně druhů. Ta moje svině se jmenuje B-NHL v. s. typu DLBCL - Primární mediastinální lymfom. Dávejte na sebe pozor a buďte zdraví,“ vzkázala všem fanouškům Parišková, kterou doma podporuje manžel Miroslav a tři děti – Gabriel (8), Nathan (7) a Daniel (12).

Parišková není jedinou slovenskou moderátorkou, která v současnosti bojuje s rakovinou. S nádorem na děložním čípku se potýká populární moderátorka Adela Vinczeová.

Reklama

Další články

Načítám