Hlavní obsah
Článek

Kevin Hart (40) a jeho manželka Eniko (35) oznámili v březnu, že čekají druhé společné dítě. Na Den matek herec potěšil fanoušky zprávou, že čekají holčičku. „S potěšením vám oznamujeme, že očekáváme holčičku... wow, šestičlenná rodina,“ napsal Hart k rodinným snímkům, které sdílel na Instagramu.

Na fotografiích je vidět Hart s těhotnou manželkou, jejich společným synem Kenzem (2) a staršími dětmi Heaven (15) a Hendrixem (12), které má komik z předchozího manželství. Eniko má na sobě růžovou šerpu, ktérá rovněž naznačuje pohlaví očekávaného miminka.

„Bůh je neuvěřitelný, máme štěstí, že tě máme v našich životech. Vše, co mohu dodat, je, díky, miláčku,“ doplnil v popisku, kterým své krásné manželce pořál i vše nejlepší ke Dni matek.

Eniko se pak na svém vlastním profilu rozepsala víc. „Doslova jsem plakala štěstím, když jsem zjistila, že to bude holka. Mít holku a kluka jsem si moc přála,“ přiznala modelka s tím, že oproti prvnímu těhotenství, kdy čekala Kenza, zatím nepociťuje žádný rozdíl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám