Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už brzy se stane dvojnásobnou maminkou. Lenka Zahradnická se spolu s partnerem Michalem a prvorozenou dcerou Jasmínkou těší na přírůstek do rodiny. Poslední dva měsíce tráví herečka, známá mimo jiné ze seriálu Ulice, tráví na chalupě.

Odtud také poslala pozdrav a pochlubila se svým těhotenským břichem, které už rozhodně není k přehlédnutí. Na Den matek se herečka dokonce převlékla z pohodlných tepláků a hodila na sebe volné šaty. „Já bych zejména chtěla poděkovat svým dětem, že si takto praštěnou matku vybraly. Teda, jedno ještě trčí v břiše, ale už to, že se rozhodlo usídlit a vyrůst u mě, beru jako zázrak,“ svěřila se Lenka.

Těhotenství herečce nesmírně sluší a snímky, kde si drží své rostoucí bříško nadchly i její kolegyni Marii Doležalovou, která si už nějakou dobu roli dvojnásobné mámy užívá. „Teda strašně ti to sluší,“ svěřila se Doležalová, která své kolegyni udělala radost. Na dotazy, kdy miminko přijde na svět, Lenka sdělila. „Uvidíme, ale brzy brzičko.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám