Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a Česká Miss 2006 Renata Langmannová (37) je těhotná. S manželem, promotérem MMA Ondřejem Novotným, se těší na prvního potomka. Blondýnka je již v 6. měsíci těhotenství a dokázala to dokonale utajit, přestože už má pořádné bříško.

"Sama jsem se divila, nijak jsem se neschovávala, netajili jsme to. Je to myslím karanténou. Všichni jsme hlavně doma, není práce, nejsou akce," řekla Super.cz Renata.

Těhotenství je na ní znát v oblasti bříška, jinak je stále krásně štíhlá. "Mám nahoře šest kilogramů," přiznala Super.cz.

Neuvěřitelné je, že Renata byla již těhotná, když s manželem odletěla v lednu na pořádně dobrodružnou dovolenou. Nejdříve za sledováním horských goril v Ugandě a pak na náročný výšlap na Kilimandžáro, který často nezvládnou úplně zdraví jedinci. Zatímco Ondřej měl halucinace a na vrchol dorazil jen s vypětím sil, Renata to zvládla. Sama ale přiznala, že nic náročnějšího v životě nezažila. Oba si sáhli na dno.

"Netušila jsem ještě, že jsem těhotná. Jinak bychom samozřejmě vůbec neletěli. Je vidět, že je mimčo pořádný držák,"dodala s úsměvem s tím, že zatím pohlaví miminka neprozradí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám