Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka slovenské televize Joj Aneta Parišková bojuje se zákeřnou rakovinou. Do poslední chvíle přitom nevěděla, že je nemocná.

„Když jsem si volala záchranku, nevěděla jsem, že je to rakovina, myslela jsem si, že je to sraženina, bála jsem se i trombózy, ale s rakovinou jsem nepočítala. Mám nehodgkinské lymfomy u srdce a plicích,“ řekla Top Staru na televizi Joj Parišková, jež leží v Národním onkologickém ústavu v Bratislavě a podstupuje intenzivní léčbu.

„První chemoterapií jsem začala svůj dlouhý a náročný boj s rakovinou. Lékařům, sestrám a sanitárkám děkuji za profesionální a lidský přístup a perfektní péči. Všem dobrým a přejícím lidem děkuji za modlitby a podporu,“ dodala na Instagramu Parišková, která zveřejnila foto z nemocničního lůžka.

Moderátorka věří, že intenzivní chemo a imunoterapie nádor zničí. Doma ji podporují manžel Miroslav a tři děti – Gabriel (8), Nathan (7) a Daniel (12). Parišková není jedinou slovenskou moderátorkou, která v současnosti bojuje s rakovinou.

S nádorem na děložním čípku se potýká populární moderátorka Adela Vinczeová (43), známá českým divákům ze SuperStar ještě pod dívčím příjmením Banášová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám