Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už mohl být rozvedený, ale s manželkou se nedokázali dohodnout. Tomáš a Renata Řepkovi včera absolvovali první rozvodové stání, protože se ale nedokázali shodnout na příčině rozvratu manželství ani na majetkovém vyrovnání, další stání je určeno až na 13. února. Vlaďka Erbová (42) tedy možná porodí miminko stále ještě ženatému milenci.

U soudu bylo dost husto, Řepka ani manželku nepozdravil. "To tě doma nenaučili slušnému chování?," citoval Renatu Řepkovou, když se rozčilovala na chodbě u jednací síně, deník Aha. "Byla to oboustranně velmi emočně vypjatá záležitost," potvrdila právnička Řepky Dalila Pelechová.

"Mrzí nás, že to takhle dopadlo, naše klientka se chtěla rozhodně dohodnout. Nemůže však akceptovat jednání pana Řepky, který si našel milenku, odmítá platit výživné své manželce i v částce 3000 korun a my získáváme postupně důkazy o majetkových poměrech," řekl právník Renaty Řepkové Miroslav Duda.

K dohodě došlo, pouze co se týče alimentů na Řepkovy děti. Soud bude pokračovat výslechem Renaty Řepkové, včera dostal prostor k vysvětlení svého pohledu na věc pouze Tomáš Řepka (50). Ten se domnívá, že za rozvratem manželství stojí obě strany. Jeho žena ale tvrdí, že vše je vina Řepky, který se zapletl s modelkou Vlaďkou Erbovou a čeká s ní syna. Erbová je v pátém měsíci.

Reklama

Další články

Načítám