Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že SuperStar není procházka růžovou zahradou, by potvrdil asi každý, kdo soutěží prošel. Čím dál se účastníci dostanou, tím většímu tlaku čelí. V kombinaci se špatným stravováním a nedostatkem tekutin to může skončit nevolností nebo kolapsem. Přesně to se stalo Štěpánu Mrázovi.

Zpěvákovi se udělalo špatně po vystoupení, duetu s kolegyní Veronikou Weissovou, během čekání na verdikt poroty. Na chodbě se mu udělalo slabo a štáb musel přivolat lékaře.

„Při čekání byl na chodbě hrozný vzduch a já jsem toho hodně snědl, hodně jsem to plácal dohromady, plus jsem málo pil. Dostal jsem hrozné křeče do břicha a začala se mi motat hlava, tak jsem malinko upadl,“ popsal situaci Štěpán. Po zásahu zdravotníka se mu udělalo lépe.

Tým SuperStar nabádá všechny semifinalisty, aby na sebe byli opatrní. „Vždyť zdraví máme jen jedno,“ vzkazuje za všechny PR koordinátor soutěže Vojtěch Boháček.

Reklama

Další články

Načítám