Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nejspíš i vy máte za sebou dva dlouhé měsíce bez profesionální péče o pleť. Kůže je podrážděná, problémové partie volají po změně. Specialisté Asklepionu si proto pro vás připravili 3x mimořádnou slevu na ošetření, která vás znovu postaví na nohy.

Hloubková hydratace kyselinou hyaluronovou je momentálně ošetřením číslo jedna. Dlouhým nošením roušek, minimem sluníčka a také následkem zimy je naše pleť podrážděná, trpí a potřebuje se připravit na léto. Potřebnou vláhu přesně do takové hloubky, kam je potřeba a kam se nedostane žádný hydratační krém, jí zajistí kyselina hyaluronová. Hloubkovou hydrataci kyselinou hyaluronovou vám nyní ve všech centrech Asklepion zkušení dermatologové aplikují s mimořádnou pokaranténní slevou 20 %! S objednáním ale neváhejte, termíny rychle mizí.

Hloubková hydratace kyselinou hyaluronovou

Plavky budeme nosit i letos, tak žádné výmluvy na karanténu 

Podepsala se dlouhá doba omezeného pohybu na vaší postavě? Problémové partie, které teď možná neodpovídají vašim představám, spolehlivě vylepší lékařská kryolipolýza Cooltech. A protože v Asklepionu nechtějí, abyste na formování postavy zůstali sami, mají pro vás další mimořádnou pokaranténní slevu 20 % na likvidaci tukových buněk mrazem.

Plavky budeme nosit i letos

Kryolipolýza Cooltech je nejoblíbenějším ošetřením pro formování postavy. A také nejúspěšnějším. Klinické studie u ní prokázaly úbytek tuku až o 80 % během 4 měsíců, bez operace a hladovění! Výsledky jsou vidět hned, ale dalších několik týdnů dále hubnete. Účinky Cooltech jsou nesrovnatelné s běžnými kryolipolýzami z kosmetických salonů. Ošetření je vhodné pro ženy i muže. Skvělých výsledků dosahuje v oblastech břicha, stehen, hýždí, zad, paží i boků. Ošetřit je možné vždy 2 partie najednou.

Podbradek už pod roušku neschováte 

Roušky tady s námi nejspíš nějaký čas ještě budou, ale stále více je budeme odkládat. V Asklepionu mají další prověřenou a cenově zvýhodněnou záchranu pro ty z nás, které trápí tzv. druhá brada. Oblíbená injekční lipolýza rozloží tukové buňky v oblasti podbradku a vykonturuje vám štíhlejší tvář. Výsledky jsou ošetření jsou trvalé. Co ale není trvalé, je pokaranténní 20 % sleva.

Podbradek už pod roušku neschováte

Podbradek už pod roušku neschováte

Užijte si i letos jaro a léto na plno s krásnou pletí a křivkami podle svých představ díky péči nejzkušenějších dermatologů u nás.

Další články

Načítám