Hlavní obsah
Článek

Modelka Agáta Hanychová (38) se poprvé po porodu syna Kryšpína svlékla donaha. Úplně! Takhle se vystavila na své sociální síti, aby všem ukázala, jak si užívá pobytu ve wellness hotelu v Nízkých Tatrách. Tam totiž právě fotí velmi odvážné snímky pro prestižní pánský časopis. „Všichni chodí do vířivky nazí, tak proč by tam zrovna Hanychová měla nosit skafandr?“ zachovává si chladnou hlavu Agáta, která po kojení přišla o své obří pětky a už má jen jedničky. A je to vidět.

Ta si v tamním resortu zkusila nejen procedury spojené s vodou, ale také si zajezdila na snowboardu. Nemluvě o párty v music clubu Happy End, ve kterém se dokázala dobře odvázat. Asi nejvíc se těšila ale na samotné focení. „Protože jsem přišla po kojení o svoje pětky, už to nebude tak vulgární. Ale pánové se fakt nemusí bát, něco mi tam zůstalo,“ uklidňuje své fanoušky Agáta, která sice už jednou prsa ukázala, musela ale mít kvůli smlouvě s Miss zakryté bradavky. Naštěstí to už teď neplatí.

Vedle Hanychové byla o víkendu hlavní hvězdou otevírání lyžařské sezóny ve skiareálu Jasná v Nízkých Tatrách také wimbledonská vítězka Petra Kvitová, která tam pravidelně jezdí trénovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám