Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ač na to modelka Eliška Bučková (34) nevypadá, u plotny se umí otáčet jako zkušená hospodyňka. A kdo by čekal, že je pro ni prioritou dokonale upravený vzhled, je na omylu.

„Nečešu si vlasy...už druhý den. Nemám čas, peču. A když nepeču, stříhám svoje oblečení a šiju roušky. Ručně samozřejmě. Za chvíli nebudu mít co nosit,“ napsala brunetka k fotce, na které právě servíruje domácí štrúdl.

Sice jsme zvyklí ji vídat na přehlídkových molech a společenských akcích s dokonalým make-upem a v luxusních šatech, v soukromí ale Eliška přepych nepotřebuje a modelkovské manýry nechytá.

O tom se mohl přesvědčit i její ex, rybář Jakub Vágner (42). S ním modelka každoročně pořádala tábor pro děti a doprovázela ho na dobrodružných misích po světě, kde šampon a make-up byly tím posledním, co postrádala. Líčidla Bučková jistě využije, až bude opět moct hrát v divadle. Účinkuje například v muzikálu Kvítek mandragory.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám